Blog İşletmenizin Güvenilirliğini Artırın: Bitrix24 ile Sitenizi veya Mağaza Alan Adınızı Özelleştirin

İşletmenizin Güvenilirliğini Artırın: Bitrix24 ile Sitenizi veya Mağaza Alan Adınızı Özelleştirin

Web siteleri
Özgür Kurt
2 dakikalık
38
Güncellendi: Temmuz 18, 2024
Özgür Kurt
Güncellendi: Temmuz 18, 2024
İşletmenizin Güvenilirliğini Artırın: Bitrix24 ile Sitenizi veya Mağaza Alan Adınızı Özelleştirin
Bitrix24 sitenizi veya mağazanızı kendi alan adınıza bağlamak işletmeniz için önemli avantajlar sunar. Öncelikle markanızın profesyonelliğini ve güvenilirliğini artırır. İşletme adınızı veya sektör anahtar kelimelerinizi yansıtan özel bir alan adı, web sitenizin daha kolay hatırlanmasını ve potansiyel müşteriler için daha güvenilir olmasını sağlar. Ziyaretçilerin profesyonel ve köklü görünen bir siteyle etkileşime geçme olasılıkları daha yüksek olduğundan, bu durum trafiğin artmasına ve daha yüksek dönüşüm oranlarına yol açabilir.

Sitenizi veya Mağazanızı Kendi Alanınıza Bağlayın

Alan adı, bir web sitesinin İnternet'te siteyi bulmak ve siteye erişmek için kullanılan benzersiz adıdır. Bitrix24'te alan adınızı Bitrix4 sitenize veya çevrimiçi mağazanıza bağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için bir kayıt şirketinden bir alan adı satın almanız gerekir. Alan adı etkinleştirildikten sonra sitenizi yayınlayarak yeni adreste kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Detaylı bilgi için makalemizi okuyun.

Siteniz veya Mağazanız için Bitrix24 Alt Alan Adını Değiştirin

Varsayılan olarak Bitrix24, siteniz veya mağazanız için .bitrix24.site veya bitrix24.shop ana etki alanıyla rastgele bir karakter kümesi kullanarak otomatik olarak bir adres oluşturur. Alt alan adını, şirketinizle alakalı anahtar kelimeler ekleyerek daha tanınabilir hale getirmek ve daha fazla trafik çekmek için değiştirebilirsiniz.

Kendi alt alan adınızı kullanmak daha fazla özelleştirme olanağı sağlar. Marka kimliğinizle uyumlu, benzersiz bir çevrimiçi varlık oluşturma esnekliğine sahipsiniz. Bu, sitenizin düzenini tasarlama, belirli temaları seçme ve iş ihtiyaçlarınızı karşılayan çeşitli işlevleri entegre etme yeteneğini içerir.

Her şeyi Bitrix24 platformu aracılığıyla yönetmenin rahatlığı, ayarlamaları hızlı ve verimli bir şekilde yapabilmeniz anlamına gelir, böylece sitenizin veya mağazanızın güncel ve hedef kitlenize uygun kalmasını sağlayabilirsiniz.
En Popüler
CRM
Bitrix24'te elektronik belgeleri imzalama
Iletişim
Dahili mesajlaşma için otomasyon kuralları
Iletişim
Bitrix24'te Çağrı Yönetimi
Iletişim
Bitrix24 SMS Özelliğini Kullanma
Bitrix24'te BI-Analytics'i Yönetin
Bunları da beğenebilirsiniz
makaleler
Web Seminerleri
sözlükçe

Free. Unlimited. Online.

Bitrix24, herkesin birbiriyle iletişim kurabileceği, görevler ve projeler üzerinde çalışabileceği, müşteri yönetimi ve daha pek çok işlemi gerçekleştirebileceği bir platformdur.

Ücretsiz başlayın